Go To Top

Slumpat inlägg

Tips om tips

www.utsidan.se fanns en lång diskussion där månniskors bästa fjällvandringstips samlades ihop av Claes H Nygårdh. Du hittar den här.{jcomments on}

Resan dit

4/9

Resan upp började med tågkaos och en lång väntan i Västerås. Det är inte helt smidigt att sitta med hund i en liten djurtillåten avdelning där dessutom ytterligare en hund ska samsas om golvutrymmet under ett bord. Det gick bra som tur var med två hundar som inte störde varandra. Snälla konduktörer lät oss ta över andra platser bredvid så vi fick lite mer plats och utrymme för hundar. Mårten satt i sjal hos Tove mest hela tiden och brydde sig inte så mycket. Då vi blev riktigt sena till Kiruna behövde vi inte bry oss om buss utan vi och en annan fjällvandrare fick taxi på SJs bekostnad till Nikkaluokta. Väl där inkvarterade vi oss i en bokad stuga och åt kvällsmat på restauranten.

Dagen efter blev det frukost i restaurangen och därefter helikopter till STFs fjällstation vid Kebnekaise. Hur skulle detta gå? Knixa har flugit förut, men det var då det. Och vad skulle Mårten tycka? Jodå, inga problem alls. Knixa satt bak med husses händer över öronen och tyckte det var helt OK. Mårten fick ett par öronkåpor i barnstorlek och ett eget säkerhetsbälte och fick sitta där framme i mammas knä, helt exalterad!

IMG 5566 DxO800

Slumpfoton

_DSC2019_webb_psedit.jpg
vinter_4_20130124_1338203424.jpg
norge_2_20130124_1949203428.jpg

Senaste inlägg

Statistik

Idag3
Igår9
Vecka80
Månad259
Totalt21224

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.